Praznici su sve bliže – Odaberite novogodišnji poklon za nju ili njega

Dok se praznična euforija polako uvlači u naš svakodnevni ritam, želimo da podelimo sa vama nekoliko sjajnih predloga za poklone od strane našeg tima. Za sve ljubitelje tradicionalnih zanata, vrhunske izrade i kvaliteta u kožnoj galanteriji, naša kolekcija prazničnih darova pruža odlične opcije.  Kao i svake godine, The Manual Co. nudi nezaboravne darove koji će oživeti duh praznika na poseban način, bilo da tražite novogodišnji poklon za nju ili za njega. Nadamo se da će uz naše savete, kožna galanterija iz naše manufakture postati deo vaše porodične tradicije.  

Novogodišnji pokloni za njega

Sigurni smo da će odabir poklona za vama drage muške osobe zavisti od njhovog stila ali i od posla kojim se bave. Naše ideje smo poređali i po tome koliko je novca potrebno izdvojiti za njih pa vam u prvom delu predstavljamo novčanike i manje torbe, a kasnije ćete imati priliku da se upoznate sa kožnim torbama pogodnim za nošenje laptopa i bitnih dokumenata.  
  1. Kožni novčanici kao praktičan modni detalj 

Pored osnovne funkcije čuvanja i organizovanja novca i platnih kartica, kožni novčanici su odličan odraz stila muškarca i predstavljaju značajan modni detalj, posebno ako se radi o muškarcu koji voli lepo ukrojena odela, kvalitetne džempere, kožne cipele i vunene kapute. Prilikom odabira pravog, razmislite o tome koliko osoba kojoj kupujete poklon koristi kartice, a koliko gotovinu, i pokušajte da se setite da li u novčaniku ikada nosi fotografije članova porodice. Ukoliko kupujete poklon nekome ko retko koristi keš, predlažemo vam da pogledate i naš asortiman futrola za kartice, ali ukoliko tražite kvalitetan novčanik koji može da pruži jedinstven estetski utisak, i zadovolji praktičnu funkciju, naš predlog su ova dva modela.   Glavna razlika u ova dva modela je struktura kombinacije dve kožne šare, dok im je unutrašnjost prilično slična.    Oba modela odlikuje mogućnost da čuvaju sitni novac, papirni novac, kartice, fotografije, i SD kartice. Na vama je samo da odlučite da li želite model sa utisnutim logom, ili model sa metalnim logom i odaberete kombinaciju boja koja vam odgovara. Oba modela možete pronaći u kombinacijama različitih struktura, i u bojama drveta koje su bile glavna inspiracija.    Pogledajte kako detaljnije izgleda model 5149, a ovde pogledajte kako izgleda model 5018 u različitim kombinacijama boja i tekstura. 
  1. Kožne muške torbe za svakodnevnu upotrebu

  Ukoliko kupujete poklon muškarcu koji je uvek u pokretu ili u autu, a voli da nosi kvalitetnu garderobu i obuću – kožna torba u kojoj može nositi ključeve, dokumenta i novčanik će biti idealan poklon za njega. Ovaj tip torbe ne izlazi iz mode, te ćete biti sigurni da će onaj ko poklon dobije imati nešto vaše kraj sebe dugi niz godina.    Modeli iz naše kolekcije koje preporučujemo u periodu novogodišnjih praznika su oni nešto klasičniji, sa kojima ne možete puno da pogrešite.   U pitanju su tri modela, jedan sa preklopom i bez cibzara na prednjoj strani, i dva sa cibzarima na prednjoj stranici koja se na prvi pogled razlikuju po načinu na koji smo prikazali logo. Na jednoj je logo utisnut u kožu, dok na drugoj imate metalnu ploču sa logoom The Manual Co.   Sva tri modela dolaze u više boja kao što su nijanse braon, crne, i plave. Ono što im je zajedničko jeste da su izrađene ručno, od najkvalitetnije goveđe kože, metodom starih zanata, i da poseduju najkvalitetnije cibzare i kopče izrađene od visokopoliranog nikla. Na vama je da odlučite na osnovu detaljnog pregleda položaja džepova, i pregrada, kao i dostupnih boja i budžeta kojim raspolažete.    Ostavljamo vam linkove ka modelima prikazanim na slikama ovde: Model muške kožne torbe 5815 Model muške kožne torbe  4269 Model muške kožne torbe  5816
  1. Putne i poslovne laptop torbe od prave kože

  Prilikom odabira torbe koju ćete pokloniti u toku novogodišnjih praznika, najveći efekat imaće poslovna torba koja se može koristiti prilikom putovanja, ali i svakodnevno za nošenje laptopa i važnih dokumenata. Bilo da se čovek za kojeg kupujete poklon bavi kancelarijskim poslom, ili puno putuje, kožna torba je idealan izbor. Torbe koje mi izrađujemo su izrađene pedantno, i sa pažnjom prema svakom detalju, jer znamo koliko velika vrednost podataka i dokumenata u njima može da se nađe. Zato su torbe posebno konstruisane, da čuvaju tehniku poput laptopova i tablet uređaja i da budu ugodne za nošenje. Preporučujemo vam da, prilikom kupovine, uzmete meru laptopa kako biste osigurali da sve savršeno pristaje. Ove torbe nisu samo funkcionalne, već i estetski privlačne, a kako biste ih bolje upoznali, nudimo vam linkove do naših najpopularnijih modela, gde možete pažljivo istražiti svaki detalj, uključujući praktične džepove koji dodatno unapređuju njihovu funkcionalnost. Uvereni smo da će ovakav poklon ne samo zadovoljiti, već i očarati vašeg voljenog muškarca tokom prazničnih trenutaka.   Pogledajte detaljnije svaku torbu: Model kožne poslovne torbe 54015 Model kožne poslovne torbe 54016 Model kožne poslovne torbe 54017 Model kožne poslovne torbe 54018 Model kožne poslovne torbe 54019  

Novogodišnji pokloni za nju

  Kada su u pitanju žene, one uglavnom znaju šta žele iz našeg asortimana, ali ukoliko želite da ih iznenadite, savetujemo da odaberete klasične modele, koji među našom publikom beleže najveće interesovanje.   Predstavljamo vam neke od modela kožnih ženskih tašni, i novčanika koji će oduševiti žene u vašem okruženju, a na vama je samo da odlučite koja boja im se najviše uklapa u stil. To možete učiniti tako što ćete analizirati boju kaputa koji imaju, ili boju cipela. Međutim, ukoliko žena kojoj kupujete poklon ima šarenolik stil, vi odaberite jednu od boja koju prepoznajete kao boju koju ona nekada odabere. Na taj način ćete biti sigurni da ste odabrali pravi poklon.  
  1. Kožne ženske tašne koje preporučujemo

  Dva modela koja se posebno izdvajaju u našoj ponudi su model koji po svom obliku i praktičnosti može da parira mnogima sa svetske modne scene.  Trapezoidna ženska torba srednje veličine i punih ručki idealna je za žene koje su u potrazi za modelom koji je spoj praktičnosti i elegancije. U njoj se mogu nositi dokumenta, novčanik, šminka i sve ono što je njoj potrebno na dnevnom nivou. Unutrašnjost odlikuje par džepova sa cibzarima, a postoji i opcija dodavanja kajiša kako bi se torba nosila preko ramena a ne samo u ruci. Ovu torbu možete kupiti u više boja, a posebno je atraktivan model sa kroko šarom koji joj daje egzotičan šmek.  Za dame koje su pristalice klasike preporučujemo torbu i braon nijansi, a za one koje vole boje tu su opcija u plavoj, zelenoj i narandžastoj boji   Manja ženska torba sa kopčom u boji zlata na sredini je izuzetno popularna jer je dobar izbor i za večernje izlaske ali i za nonšalantne kombinacije u toku dana. Izrađujemo je u više boja (bela, svetlo plava, ljubičasta, ciklama, braon, narandžasta, zelena, crna, siva), i zbog toga se dešava da neke od naših stalnih mušterija poseduju ovu torbu u više boja. Ukoliko obratite pažnju, sa zadnje strane torbe videćete skriveni džep, a uz torbu dobijate i podesivi kajiš kako bi se prilagodila svakoj visini, što je čini idealnim poklonom.  
  1. Proštepani trendi kožni novčanici za żene

     
Veliki trend proteklih par godina su oble forme i proštepani modeli, pa smo se potrudili da i njih uvrstimo među naše predloge poklona. Na vama je da odaberete dimenzije koje odgovaraju vašoj dami kao i boju. Crvenu boju novčanika preporučujemo damama koje vole crveni ruž, crnu onima koji vole svedenije odevne kombinacije, a ove u drugim bojama su namenjene ženama koje vole vedre kombinacije i ne plaše se da kombinuju boje.    Prilikom odabira veličine novčanika uzmite u obzir veličinu torbe koju osoba kojoj poklanjate novčanik ima. Ukoliko ima veće ili srednje veličine torbi, veći novčanik će se sasvim lepo uklopiti, a ukoliko pak voli manje torbice ili češće koristi kartice od papirnog novca, odaberite joj novčanik manjih dimenzija.

Zašto odabarti The Manual Co. proizvode kao poklone za novogodišnje praznike?

  Komade kožne galanterije odlikuje sposobnost da unesu dozu prefinjenosti u svaki vaš dan, a ukoliko se pažljivo održavaju i čuvaju od vlage, vrednost ovih predmeta raste. Male serije koje izlaze iz naše manufakture izrađene su od najfinije kože, a delikatni procesi izrade dodaju im posebnu vrednost koju priznaju i kolekcionari.   Zbog toga, pokloniti nekome proizvode The Manual Co. znači darovati nešto više od materijalnog dobra. To je gest ispunjen željom da se ta osoba dugo seća trenutka poklanjanja, jer ovi proizvodi nisu prolazni. Oni su plod rada veštog tima zanatlija, čije srce i duša su utkani u svaki detalj, i namenjeni su onima sa kojima želite da gradite novu tradiciju poklanjanja.   Pred kraj, bitno je da znate da svaki naš proizvod sa posebnom pažnjom pakujemo u odgovarajuću ambalažu koja čuva naše proizvode, te ne morate dodatno da se brinete oko pakovanja, a ukoliko poručujete online, treba da znate da je dostava na teritoriji Srbije i dalje besplatna.    Srećni praznici!