U svojoj jubilarnoj, 30-toj godini postojanja, The Manual Co. je 2015. godine predstavio svoj novi brend pod imenom Coffee With Milk. Svi proizvodi su izrađeni od prave kože, inspirisani mirisnim cvećem i neodoljivim šarenim slatkišima, aromom kafe i mladalačkim duhom. Vedrim bojama, zanimljivog i atraktivnog dizajna, Coffee With Milk proizvodi osvajaju na prvi pogled! Coffee With Milk kolekcija kožnih torbi, aksesoara, rančeva, majica i jakni namenjena je osobama koje znaju da uživaju u detaljima. Sa idejom da naše kožne torbe budu deo dana u kojem slavite prijateljstvo i sladak život, izrađujemo ih u bojama i formama koje Vas na to inspirišu.

Pogledaj prodavnicu

Tašne

Coffee With Milk kožne torbe predstavljaju spoj retro vibracija sa savremenim načinom života. Izrađene ručno od kože vrhunskog kvaliteta, Coffee With Milk torbe slave hrabru kreativnost dizajna kroz prizmu živopisnih boja i oblika. Svaka kreacija predstavlja pravo malo remek delo napravljeno vrednim rukama naših veštih modelara, tradicionalnim metodama i tehnikama. Inspirisane delikatnošću i lepotom cveća i slatkim ukusom najlepših poslastica, Coffee With Milk torbe reflektuju ženstveni duh kroz svoje obline, boje i najfinije, ručno izrađene detalje.

Tašne

Novčanici

Sa Coffee With Milk kožnim novčanicima shvatićete da se lepota krije upravo u malim stvarima. Ekspertski napravljeni rukama naših veštih modelara, od pažljivo odabrane selekcije koža vrhunskog kvaliteta, ovi mali kožni aksesoari nose tajnu lepote i funkcionalnosti dizajna, čuvajući istovremeno sve Vaše dragocenosti. Svaki detalj, štep, boja i oblik je tu sa razlogom.
Idealni su kao mali znaci pažnje koji izmamljuju velike osmehe.

Novčanici
coffee with milk kais

Elegantni Kaiševi

Coffee With Milk kožni kaiševi savršen su izbor bilo da želite da upotpunite svoj stil efektnim i funkcionalnim detaljem ili jednostavno želite da obradujete dragu osobu originalnim i uvek potrebnim poklonom. Svi Coffee With Milk kaiševi izrađeni su od prave kože visokog kvaliteta u različitim nijansama, teksturi i veličinama i kvalitetnog metalnog hardvera, a uvek ih možete upariti sa ostalim aksesoarima iz raznovrsne Coffee With Milk kolekcije.

Kaiševi

Coffee With Milk Majice

Coffee With Milk Majice

Trudeći se uvek da pomeramo granice i negujemo mladalački stil i duh, naša kreativnost i svestranost izrodile su i proizvode Coffee With Milk brenda koji nisu isključivo izrađeni od kože, ali su takođe od prirodnih materijala. U pitanju su Coffee With Milk majice, izrađene od visoko-kvalitetnog 100% pamuka u različitim bojama, veličinama i sa originalnim motivima. Udobnost, moderan dizajn i savršena uklopivost uz savremene Coffee With Milk kožne aksesoare glavna su karakteristika majica sa zaštitnim logotipom Coffee With Milk brenda. Dolaze u originalnim, maštovitim pakovanjima od recikliranog kartona, pa kao takve, idealan su i pristupačan poklon za svaku priliku.

Majice

Inspired by sweets and flovers

Coffee With Milk proizvodi od kože svoju inspiraciju pronalaze u mirisnom, nežnom cveću, šarenim, ukusnim poslasticama i naravno kako i sam njihov naziv kaže u neodoljivom mirisu kafe sa mlekom. Inspirisani zauvek mladalačkim duhom, cvećem i slatkišima…

Raznovrsne Boje

Umetnost odabira nijansi iz široke palete boja je tradicija Coffee With Milk brenda. Bilo da su u pitanju retro ili savremeni modeli, naši aksesoari poseduju nijanse koji se uklapaju sa bilo kojim raspoloženjem. Otkrijte živopisne i tople tonove u koje ćete se zaljubiti.

Prodavnica

Odaberi svoju Veličinu

Bilo da ste ljubitelj malih, srednjih ili velikih tašni, Coffee With Milk torbe dolaze u širokom spektru veličina shodno svačijem ukusu i potrebama. To je još jedan od mnogo razloga zašto su tako posebne. Odaberite svoju optimalnu veličinu jednostavno i lako klikom na željenu ikonicu.

Male

Srednje

Velike

Posvećenost Detaljima

Posvećenost Detaljima

Inspirisani vedrim bojama cveća i poslastica, sve proizvode brenda Coffee With Milk definiše briga o najsitnijim detaljima. Svaki detalj, šav, ukras je upravo tu sa razlogom i izrađen je ručno, sa velikom pažnjom i posvećenošću naših vrednih modelara.

Galerija

Model 56057

Model 56045

Model 56058

Prodajna mesta