Torbe koje ce biti u trendu ovog proleća

Poslovni šik u magenta boji

  Kockaste, strukturalne forme torbi kojima ne manjka elegancije bile su neizostavne na modnim revijama Prade, Hermes-a i Gučija ove godine. Sve ove torbe izgledaju savršeno u poslovnom okruženju, i daju vam dozu ozbiljnosti kada se odlučite za relaksirani outfit i široke pantalone. U takvim torbama možete nositi notese, laptopove, knjige, ali i sve ostalo što vam je neophodno u toku dana. Ukoliko vam se dopada ovaj stil, naš predlog je magenta torba sa braon kaišem i braon ručkom, koja odlično ide uz tamno zelene i braon tonove, ali i uz belu boju i nežne pink nijanse.

Suptilni detalji su ponovo trendi

Da bi uneli novi život neprevaziđenim klasicima, ove sezone dizajneri su na svoje najpoznatije modele kao što je Hermes Keli dodavali suptilne detalje. Imali smo prilike da vidimo svakakve verzije torbi na pistama – od cveća, preko perlica, pa sve do nitni i slatkovodnih bisera.   Za naš brend, kopče i lančane ručke predstavljaju glavni aksesoar svake torbe, pa smo ove mini torbe učinili efektnijim uz visokopolirane srebrne i zlatne detalje, koji su suptilni ali efektni.   Ovaj mini model u svetlo plavoj boji predlažemo da kombinujete uz sve nijanse plave boje, kao i uz svetlije kapute i srebrni nakit. Isti model imamo i u kombinaciji sa zlatnom kopčom, te njega možete kombinovati i sa toplijim tonovima.

Široke ručke kožnih torbi

  Od Loewe puzzle torbe, pa preko bambus ručki, modni svet je u poslednjih par godina potpuno opsednut različitim oblicima ručki na torbama.  Jedan od naših modela sa zanimljivom širokom ručkom se izdvojio i među našim kupcima, a posebno vam se dopalo što dolazi u više veličina i boja pa odgovaraju svima i mogu činiti pravu kolekciju. Mi vam predlažemo da takav model nosite tokom cele godine, jer se lepo kombinuje i uz haljine, i uz odela, kao i uz različite stajlinge. Što se tiče boja, možete birati između narandžaste, žute, bež i ružičaste. 

Autentične velike torbe

  Veće torbe su se vratile u modu i postale su neizostavan deo trendi izgleda u poslednje vreme. One nisu samo praktične, već su i odličan način da svoj stil učinite autentičnijim i neponovljivim. Glomazne torbe mogu biti vrlo svestrane, pa ih možete nositi u različitim prilikama. One se mogu nositi uz casual outfite, poput farmerki i majica, ali i uz elegantne kombinacije za posao.   Naš predlog velike torbe koja će vam odgovarati bilo da vas čeka dug radni dan ili vikend odmor u nekom Evropskom gradiću, svakako je ovaj model koji je prilagodljiv i koji ima veliku džep pregradu u sredini. Na vama je samo da odaberete boju kože koja vam se najviše uklapa u kolorit koji već posedujete i da je kombinujete sa po kojim oversize komadom odeće. 

Najtraženiji The Manual Co i Coffee With Milk modeli ovog proleća

  Kao i uvek, želimo da se okrenemo lokalnim trendovima i da vam prikažemo šta je to što ovog proleća najviše vole naše verne mušterije u Srbiji i regionu.     Kao i uvek, zanimljivi su vam naši klasični modeli kao što je torba sa nitnama koja je omiljena mladim devojkama i onima koje se tako osećaju i osveženo izdanje našeg klasika u novim bojama   Od novijih modela koji ovog proleća beleže veliku potražnju tu su model torbe sa specifičnom geometrijskom drškom koji prati gore pomenuti trend. U top 5 modela je i manja plava torba zanimljive osnove iz Coffee With Milk kolekcije. Možete je pronaći na našem sajtu u više nijansi plave, ili u jarko žutoj, beloj i zelenoj boji. Kao višnja na šlagu ostaje mint model elegantne torbe koja je veoma praktična, i koja će vam ulepšati svaki radni i neradni dan. Ovaj model imamo još uvek i u oker boji, ali požurite, jer znate da su naše kolekcije ograničene.

Koji trend ćete vi ispratiti ovog proleća?

  Ono što je i ovog proleća odlično je činjenica da su jednako popularne glomazne torbe, koliko i one minijaturne, pa je izbor u potpunosti na vama. Jedino oko čega treba da razmislite su boje, a našim kolekcijama toga ne manjka, pa vas pozivamo da pogledate naš novi online šop, ili da prošetate do naših prodajnih objekata gde vas čekaju naše koleginice spremne da vam daju najbolje savete.   Autor: Angelina Popović