CWM Kožne torbe koje želimo da pronađemo ispod jelke ove godine

CWM Kožne torbe koje želimo da pronađemo ispod jelke ove godine! Decembar je idealno vreme za kreiranje lista. Kako onih u kojima sabiramo utiske o protekloj godini, tako i onih u kojima kujemo planove za narednu godinu. Jedna od najzanimljivijih lista svakako je ona u kojoj birate poklone za sebe i vama drage ljude. Ukoliko ove godine planirate da sebi ili nekoj dragon ženi poklonite CWM kožnu torbu ispod jelke, možemo vam pomoći da lakše dođete do zaključka šta tačno da odaberete. Na našoj listi se nalaze torbe iz trenutno aktuelne Coffee With Milk kolekcije, za koje je dostava širom Srbije besplatna. Podsećamo vas da su serije torbi vrlo često limitirane, te ukoliko vam se dopadne neki od modela sa liste, budite brzi.

Kožna torba sa moćnom kopčom

Mala crna torba sa zanimljvom kopčom je nepogrešiv izbor kada birate poklone. One se najlakše uklapaju u svakodnevne odevne kombinacije, ali i uz večernju garderobu, kapute i haljine. Blago zaobljene linije i visoko polirani detalji od nikla predstavljaju savršen balans elegancije i nonšalancije, što je čini idealnom za mlađe žene koje su ljubiteljke francuske estetike. Izaberite na sajtu između crvene, sive i crne varijante ove torbe.    

Nova bambus torba inspirisana retro dizajnom

U posleratnom periodu, torbe sa ručkama od bambusa bile su ogroman hit. Njihova popularnost se dugi niz godina održavala zbog izdržljivog bambusa koji izgleda fenomenalno i daje potpuno novu dimenziju kožnim torbama. Interesantno je da je i princeza Dajana bila veliki ljubitelj torbi sa ručkom od bambusa. Ona se često mogla videti u sportskim kombinacijama koje je podizala na viši nivo noseći torbe sa ovakvim drškama. Mi smo se ove sezone okrenuli tom retro dizajnu i za vas kreirali nove Coffee With Milk torbe koje iako izgledaju moderno, crpe inspiraciju iz posleratnog perioda. Možete izabrati između tirkizne, sive, oker i crne elegantne ženske torbe u ovom izdanju.

Trapezasta kožna torba koja unosi boje u vaš dan

Ukoliko želite da ove godine krenete da nosite više boje, ovaj model torbe je idealan za taj eksperiment. Jednostavna trapezasta forma bez puno detalja, akcenat stavlja upravo na boju torbe. Unutrašnjost torbe je dovoljno velika, da torba ima i praktičnu vrednost, te ćete moći da je nosite kako u toku zime tako i u toku letnjih meseci. Pri izboru bitno je da odaberete boju koja se slaže sa vašim omiljenim tonovima kako bi vam bilo lako da je kombinujete sa šalom, rukavicama ili kaputom. Trenutno je na sajtu možete poručiti u zelenoj, ljubičastoj i sivoj boji.

Nova forma kožne torbe za novu 2023 godinu

U toku 2022.godine smo na modnim pistama viđali kožu u najrazličitijim oblicima. Veliki modni brendovi kao što je Bottega, prikazali su nam kako koža može da izgleda danas potpuno lagano i da poprimi oblik tkanine. Upravo prateći ove trendove u obradi kože, predstavljamo vam jednu potpuno novu formu kožne torbe. Ona podseća na vreću svojim oblikom, ali zadržava sva svojstva jedne kožne torbe. Unutrašnjost je postavljena sa džepovima i pregradama koje omogućavaju da lakše pronađete svoje sitnice, a zatvara se uz pomoću magnetne kopče i kožnog učkura. Može se nositi u ruci, ili preko ramena što joj kao i većini naših torbi daje neograničene mogućnosti za stilizovanje. Pronađite je na našem sajtu u oker, tamno tirkiznoj i sivoj boji.

Proštepane elegantne kožne torbe za sva vremena

Ukoliko poklon kupujete nekome ko voli klasične kožne torbe koje nikada ne izlaze iz mode, sa ovim modelom nećete pogrešiti. Torbu poput ove možete nositi svakog godišnjeg doba, i kombinovati je uz svoje noćne i dnevne odevne kombinacije. Ova elegantna proštepana torba od najkvalitetnije kože ima lep sjaj, i obogaćena je logotipom na prednjoj strani, kopčom, kao i ručkom koja je napravljena u kombinaciji metalnih lanaca i kože. Na vama je samo da odlučite da li vam se najviše dopada crvena, siva ili crna varijanta ovog bezvremenog modela. Bitno je da napomenemo, da postoji model torbe koji je izrađen u sličnom stilu, ali je forma torbe malo uža. Pozivamo vas da pogledate i te modele u tamno zelenoj, sivoj i crvenoj boji kože.

Retro diva među tašnama iz CWM kolekcije

Za kraj smo ostavili divu među kožnim tašnama iz poslednje Coffee With Milk kolekcije. Nju karkateriše glomazna ručka ovalnih ivica, i suptilan trapezasti oblik. Iako deluje da ćete je nositi samo u ruci, ova torba dolazi uz duži kaiš uz pomoć kojeg je možete nositi i preko ramena. Interesantno je da je ova torba veoma prostrana, i da se zatvara uz pomoć dva cibzara koji se nalaze iza ručki torbe. Na taj način, dobijate dodatnu sigurnost, te je možete koristit kao savršenu poslovnu torbu.

Najlepše želje za kraj

Sada kada ste pogledali sve naše predloge zanimljivih torbi iz nove Coffee With Milk kolekcije, javite nam koju biste Vi želeli da dobijete na poklon ove godine. Ukoliko nekome poklanjate CWM torbu, ne morate da razmišljate o pakovanju, jer se mi trudimo da na najbolji način upakujemo sve naše proizvode kako bi zadovoljili estetske standarde i zaštiti proizvode prilikom dostave. Ispratite popuste na našem sajtu, kao i mogućnost besplatne dostave na teritoriji Srbije. Hvala puno na ukazanom poverenju, uveravamo Vas da ćemo se truditi da i u 2023.godini opravdamo Vaše poverenje i nastavimo da ispunjavamo Vaše želje poklanjajući Vam kreativnost, kvalitet i praktičan dizajn. Srećne praznike želi vam The Manual Co. team