O NAMA

Coffee With Milk predstavlja Manualov podbrend, nastao 2015. godine, a svoju inspirisaciju je pronašao u nepresušnom izvoru mladalačke energije, nežnim bojama cveća i poslastica. Prepoznatljiv vizuelni identitet svih proizvoda, prodavnica, pakovanja i logotipa odlikuju savremen dizajn, mladalački duh, atraktivne nijanse i teksture. Već 8 godina Coffee With Milk vizija upotpunjuje se koloritom mladosti, upakovana besprekoran estetski doživljaj i prepoznatljiv kvalitet svakog proizvoda, i to sve na tradicionalan način, izrađeno vrednim rukama od vrhunskih materijala - polako, precizno i sa puno pažnje i posvećenosti detaljima.

ATRAKTIVAN KOLORIT

Atraktivne boje su nešto što karakteriše sve Coffee With Milk proizvode. Širok spektar nijansi krasi brojne aksesoare od kože koje uvek možete kombinovati sa bilo kojom odevnom kombinacijom i dodati svom stilu poseban pečat.

MODERNE TEKSTURE

Coffee With Milk proizvodi odlikuju se modernim teksturama kože i štepanim detaljima koje su aktuelne na svetskim modnim pistama. Trudimo se da svi aksesoari idu u korak sa vremenom i da prate savremene trendove.

SAVREMEN DIZAJN

Savremeni dizajn Coffee With Milk aksesoara inspirisan je mladalačkom energijom, savremenim detaljima i vedrim bojama cveća i slatkiša. Kombinacijom kvalitetne kože, atraktivnog metalnog hardvera, sitnih detalja i vedrog kolorita provereno nastaju jedinstveni proizvodi koji će podići Vaš stil na viši nivo.

PRODAVNICE

Inspirisane modernim stilom sa originalnim retro detaljima, enterijeri i izlozi Coffee With Milk prodavnica odišu autentičnošću i mladalačkom enegijom. Estetikom enterijera i izloga dominiraju prirodni materijali: puno drvo, staklo, metal kao i interesantni detalji koji ambijentu daju poseban šarm.

Police u Coffee With Milk prodavnicama odlikuju se minimalističkom formom i jednostavnim linijama. Izrađene su od prirodnog oraha u kombinaciji sa staklenim vitrinama, oivičene sjajnim metalnim lajsnama i metalnim nosačima na kojim su okačeni šareni Coffee With Milk aksesoari.

Posebnu pažnju posvećujemo originalnim detaljima koje možete zapaziti u enterijeru naših prodavnica, poput detalja drveta za čiju izradu je bilo potrebno uložiti izuzetan trud, vreme i pažnju da bi finalno izgledalo potpuno autentično, nesvakidašnje i definitivno ukrasilo prostor.

Izlozi Coffee With Milk prodavnica izrađeni su od stakla, metalnih lajsni ili u kombinaciji sa drvetom, sa efektnim svetlećim logotipom brenda.

Rajićeva Shopping Center - prizemlje

Coffee With Milk prodavnica u Rajićeva Shopping Center je jedna od naših omiljenih lokala gde ćete moći da uživate u toplom, retro ambijentu, živopisnom zelenom izlogu, originalnom detalju drveta i naravno, da uz pomoć našeg ljubaznog osoblja odaberete Vaše omiljene modele aksesoara od kože iz bogate Coffee With Milk kolekcije.