Pokloni za Novogodišnje Praznike Koje Možete Poručiti Online

Brojimo sitno do početka nove godine, koja će početi drugačije nego one pre. Nedostajaće nam svi oni sa kojima smo se ove godine manje nego inače viđali, ali ćemo moći da iskoristimo tehnologiju na najbolji način, i poručimo poklone online.

 

Dakle, ove godine svi možemo da se nadamo Deda Mrazu, samo što će ovog puta biti preobučen u lokalnog poštara ili momka koji vozi kombi kurirske službe.

Na listi pred vama su naši proizvodi koje ste ove godine voleli, i koje možemo da preporučimo kao idealne poklone.


Novogodišnji poklon u vidu aksesoara

Ukoliko želite da poklonite kožnu galanteriju ženi koja već poseduje svoju omiljenu torbu, dobra ideja je da odaberete neki od naših elegantnih aksesoara i napravite svoju dobitnu kombinaciju. U ovom predlogu predstavljamo vam kožni privezak za ključeve u obliku srca, kožnu futrolu za olovke i bordo kaiš sa visokopoliranom niklovanom kopčom koja u sebi ima utisnut naš logo. Prednost kupovine u The Manual prodavnicama nije samo estetski aspekt, nego i mogućnost da vam se kaiš besplatno podesi i da mu se dodaju dodatne rupice ukoliko je potrebno. Svakako postoje različite veličine kaiševa, ali ako se dvoumite, možete se konsultovati sa nama online ili u našim prodajnim objektima.


Novogodišnji pokloni za one koji su stalno u pokretu


Ukoliko želite da obradujete muškarca, najbolje je da mu poklonite nešto praktično. Naš predlog je kombinacija kožne putne torbe (dimenzije su u opisu proizvoda na sajtu), braon kaiša i futrole za kartice. Svaki od ovih komada je izrađen od prirodne kože što ga čini poklonom za sva vremena, zbog velike izdržljivosti materijala. Ukoliko pravilno održavate ovakve komade, koža postaje još lepša vremenom i za razliku od veštačke kože ne dobija udubljenja. Zato ukoliko je muškarac kojem poklanjate neko ko voli putovanja, prirodne materijale i praktične poklone, jedan od ovih komada ili ceo set može biti idealan novogodišnji poklon.

 

Pokloni koji idu uz snežnu i svečanu atmosferu


Komadi od kože u zlatnim i belim nijansama uvek izmame osmehe na lica naših kupaca, te smo sigurni da ćete njima obradovati one kojima su ovi pokloni namenjeni. Zlatni novčanik sa pregradama u boji zlata odličan je za one koji uživaju u kupovini, a beli kaiš se može odlično kombinovati kako sa zimskim komadima garderobe kao što su duge haljine i sakoi u svetlim bojama, pa tako na leto sa haljinama i pantalonama. Bela kožna torba je odlična da razbije monotniju u tamnim zimskim kaputima i jaknama, te je ovakav odabir poklona zaista za one posebne u vašem srcu, koji u vašem životu čine da se osećate inspirisano.


Pokloni za ljubitelje klasike


Neka vašu voljenu osobu ujutru iznenadi poklon poput poslovne kožne torbe i miris dobre kafe. Braon koža je jedan od naših favorita kada je izrada u pitanju, i ovakve kombinacije ćete lako i sami napraviti i uskladiti sa budžetom. Naš predlog je kombinacija poslovne torbe koja ima sve funkcije koje očekuje moderan poslovni čovek, ali je izrađena na tradiconalan način.Futrola od prave kože u braon nijansi i klasičan braon kaiš sa srebrnom kopčom su zanimljiv dodatak. Po želji u kombinaciju možete ubaciti futrolu za olovke od kože, ili novčanik.

Pokloni puni vedrine

 

Coffee With Milk kolekcija je uvek prepoznatljiva u našim prodajnim objektima po eksploziji boja i vedrini. Ukoliko tražite poklon za osobu mladog duha koja uživa u kombinacijama boja, preporuka je da pogledate upravo ovaj deo sajta. Kombinacija koja je prikazana idealna je za one koji umeju sa bojama, i koji veruju u značaj aksesoara. Bilo da odaberete privezak u žutoj boji, kožnu ovalnu torbu, ili pastelno zeleni novčanik znajte da kupujete proizvode koji su pristupačni, a kod kojih nismo štedeli na kvalitetu. Baš kao i svi komadi iz The Manual kolekcije, i ovi su izrađeni od prvoklasne kože, i razlikuju se samo po bojama i formama jer su namenjene novim generacijama koje tek otkrivaju naš brend.Nadamo se da ste dobili inspiraciju, i da smo vam pomogli u odabiru poklona za vaše prijatelje i porodicu, ili za vas lično. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ne oklevajte da nam pišete putem društvenih mreža, ili da pitate za savete naše zaposlene u prodajnim objektima. Za kraj želimo da napomenemo da je dostava na teritoriji Srbije besplatna, a da svaki paket sa posebnom pažnjom dezinfikujemo, i pakujemo u brendirane kutije za potpuni ugođaj.

 

Srećni praznici!

Ostavi komentar

Svi komentari moraju biti odobreni od strane administratora pre objave.