Modni trendovi za proleće 2019 | The Manual Co.

Mart se približava i pravi je trenutak da sastavite vašu šoping listu po uzoru na svetske modne trendove za proleće. Kako bismo vam olakšali izbor, uz svaki trend imate ponuđene i tri opcije iz našeg prodajnog asortimana, odnosno torbe brendova Coffee With Milk i The Manual Co.

Prolećni Minimalizam

Čista forma koja nije pretenciozna i dalje je u trendu. Odaberite ugodnu odeću u zemljanim tonovima, i uparite je sa savršenim klasičnim torbama od prave kože. Monohromni minimalizam najlakše ćete postići ukoliko krenete od ključnih detalja kao što su kaputi i torbe, i birate odeću koja je u toj nijansi.

manual zenske kozne torbe

Dramatična estetika

Ove sezone modne kuće uporno forsiraju dramatične Versaće printove koji obiluju lancima, kariranim printom, i jarko žutom bojom. Ukoliko vam se to dopada, naš savet je da takvu odevnu kombinaciju upotpunite torbama koje imaju visoko polirani lanac koji se kači oko ramena. Takva torba će dodati sjaj vašoj kombinaciji i učiniti je luksuznijom.

coffee with milk zenske kozne torbe

Časovi matematike koji nisu naporni

Ono čega se svi sećaju sa časova matematike, svakako su geometrijski oblici. Modna kuća Balenciaga nas je oduševila trouglastim torbama, a svi ostali su dali svoju verziju okrugle torbe. U moru izbora, čini se da je danas lako biti autentičan u svom modnom izrazu. Dovoljno je samo odabrati dovoljno specifičan oblik torbe.

manual zenske torbe

Snažne boje

Za sve zaljubljenike u modu, koji ovog proleća žele da odudaraju od okoline, dobra vest je da će u trend biti snažne boje. Posebno one koje vuku ka neon nijansama. Možete ih kombinovati sa pastelnim, i birati interesantne printove. Kada preterate sa printovima, umirite kombinaciju jednobojnom torbom jarke boje.

manual kozne zenske torbe

Duplo ili ništa

Jedan od vodećih trendove koji dolazi sa modnih pista je i nošenje dve torbe od jednom. Jedna preko ramena, a druga unakrsno. Ili jedna oko struka a druga u ruci. Pokušajte da se detalji na velikoj i maloj torbi donekle slažu kako bi ova kombinacija izgledala vrhunski.

Nadamo se da smo vam pomogli da sastavite šoping listu, a ukoliko imate neke nedoumice oko izbora prave torbe, ne oklevajte da nas kontaktirate putem naših društvenih mreža ili u našim prodajnim objektima. Srećan šoping!

Ostavi komentar

Svi komentari moraju biti odobreni od strane administratora pre objave.