Lekcije Stila: Amal Kluni

Uspešna, elegantna i prefinjena Amal Kluni inspiracija je ženama širom sveta u postizanju stilizovanog poslovnog izgleda. Za sve one dame koje pokušavaju da u sterilnom poslovnom okruženju istaknu svoju ženstvenost i lepotu, od pomoći će biti lekcije stila ove dame. Njen modni izbor biće inspirativan i damama koje nisu zaboravile fenomenalnu Džeki Kenedi, i uvek uživaju u klasičnim komadima. U redovima koji slede, saznajte kako da po uzoru na Amal, na najbolji način ovladate elegancijom.

  • Naučite da nosite jarke boje!

Kada želi da na javnom nastupu ostavi utisak, Amal bira boje koje zadržavaju pogled na njoj. Jarko žutu kombinuje sa crnom torbom i crnim detaljima, a jarko crvenu uspeva da smiri kožnom torbom. Kako biste savladali nošenje jarkih boja potrebno je da odredite koja najbolje odgovara boji vašeg tena i kose. Zatim tu boju kombinujete sa bojama iz prirode kao što su bež, braon i crna.

amal kluni crvena haljina

  • Prirodni materijali i boje su za putovanja!

Iako smo navikli da je viđamo u kombinacijama jarkih boja koje zaustavljaju dah, Amal je svesna da njenom tenu odlično pristaju i suptilnije nijanse poput maslinaste, krem i braon. Obratite pažnju kako je uz maslinasti kombinezon savršeno uklopila boju kože na sandalama i boju kože kofera i ručne torbe.

amal kluni zeleni kombinezon

  • Društveno odgovoran šoping!

Amal je advokat za ljudska prava i kada bira torbu kojom će upotpuniti stajling. Ona podržava male preduzetnike, prvenstveno firme koje zapošljavaju žene sa posebnim potrebama. Svesna je da torba koju nosi uvek značajno upotpuni njen stil, pa se može smatrati veoma uticajnom u ovom polju. Nama se posebno dopada kako je uvela trend nošenja ovalnih torbi, koje od nedavno i Manual ima u svojoj ponudi.

amal kluni crno bela haljina

  • Istaknite svoje atribute.

Njena kosa uvek je savršeno isfenirana u krupne lokne, a neretko je viđamo u kombinacijama koje otkrivaju njene savršene noge. Umesto da razmišljate o delovima tela koje kod sebe smatrate neprivlačnim, fokusirajte se kao Amal na ono najbolje što imate, i istaknite to u prvi plan. Naravno, sa dozom pristojnosti.

amal kluni kratka haljina

  • Pronađite svoju inspiraciju.

Iako deluje da Amal uvek ima ideju šta je to što treba da obuče na predstojećem suđenju, ili na crvenom tepihu, istina je da i ona ima nekog od koga crpi inspiraciju. To je svakako nekadašnja prva dama Sjedinjenih država, Džeki Kenedi. Mnogobrojni su tekstovi u kojima se poredi stil ove dve elegantne dame, a nama ostaje da učimo kako to Amal koristi Džeki samo kao inspiraciju i nikada ne izgleda kao njena kopija.

amal kluni bela haljina

Ostavi komentar

Svi komentari moraju biti odobreni od strane administratora pre objave.