5 Manual torbi koje prate svetske trendove | The Manual Co.

Kompanija Manual se već više od tri decenije vodi idejom o izradi kvalitetnih kožnih torbi za koje vreme ne postoji, koje su dugovečne i nadživljavaju trendove koji se vrte u krug. Međutim, prateći trenutne svetske modne trendove, uvideli smo da se neki od naših modela torbi nedvosmisleno podudaraju sa njima, te vam ih u ovom tekstu predstavljamo.

  • Ženske kožne torbe sa krznom i animal printom.

Trend koji će zasigurno obeležiti ovu jesen i zimu je trend printova koji su inspirisani životinjama kao što su leopard, zmija i zebra. Slaveći moć ženstvenosti i savršenstvo prirode, modni dizajneri predlažu da ove sezone pokušate da uklopite više printova sa crnim i belim nijansama odeće. Sigurni smo da ćete biti razmaženi mogućnošću izbora, ali da ćete znati da odaberete jedan ili dva komada koji će efektno izraziti vaš osećaj za lepo.

Ženska torba sa animal printom

  • Neustrašiva neon boja kože

Poznata po svom besprekornom stilu, američka glumica Blejk Lajvli, je letos prošetala Njujorkom u neon odelu. Svi smo u tom trenutku znali da je ovo boja koja će uskoro zavladati modnom scenom. Par meseci kasnije, to se i desilo jer je ova neustrašiva boja baš ono što je bilo potrebno ženama širom sveta.
Neon boje kožnih ženskih torbi su vam dostupne u našoj Excella kolekciji, koja je prepoznatljiva po jednostavnosti linija i suptilnoj eleganciji. Zelena torba je baš u nijansi koju je Blake proslavila, a plava vam pruža mogućnost da vi pokrenete novi trend u svom okruženju.

Neon zenska torba | By The Manual Co

  • Neizostavni rančevi

Rančevi su nekada bili namenjeni samo školarcima, a danas su ponovo u trendu zbog izuzetne praktičnosti i načina života moderne žene. Oni omogućavaju da u njima nosite baš sve vaše sitnice, koje će vam biti potrebne za odlazak na posao, ili na odmor. Prednost rančeva u odnosu na druge ženske torbe je u tome što nam oslobađaju ruke, i odlično se uklapaju u vaše dnevne odevne kombinacije. Našu ponudu obuhvataju elegantno crni, mistično plavi i buntovni crveni rančevi, a na vama je da pokušate da odaberete pravi za vas.

zenski kozni ranac

  • Mini torbe za ljubitelje minimalizma

Nekada su torbe čuvale čitave male svetove svojih vlasnica, ali su mini torbe postale ultimativni trend dolaskom filozofije minimalizma u modu.
One omogućavaju da postavite jasno svoje prioritete, oslobodite se nepotrebnog i rasteretite svoja ramena. Ukoliko se odlučite da je mini torba savšren izbor za vas i vaš lični stil, naš predlog su ove sjajne mini torbe koje podsećaju na torbe za dvoglede.

mini zenska torbica

  • Torbe u geometrijskim oblicima

Nema sumnje da se trendovi sve više okreću čistim formama, jasnim linijama i geometrijskim oblicima. Iako nisu previše prostrane, torbe dizajnirane tako da oponašaju neko geometrijsko telo su trenutno najprivlačnije jer se razlikuju od formi u kojima smo navikli da vidimo ženske torbe. U našoj kolekciji inspirisanoj muzejem zaboravljenih umetnosti XIX i XX veka možete pronaći torbe trouglastog i okruglog oblika i time dodati autentičnost vašim odevnim kombinacijama.

okrugla zenska torbica

Nadamo se da ste uživali u tekstu, i očekujemo da nam pišete u komentarima koji trend ili torba su vaš izbor ove sezone.

3 komentara

Модная женская одежда Свитмода7|Молодежная женская одежда Свитмода7|Женская одежда больших размеров Свитмода7|

[url=https://sweetmoda7.ru/schastye[/url]

Jeaniceamels August 12, 2020

Hi, I just visited themanualco.com and thought I would reach out to you.

I run an animation studio that makes animated explainer videos helping companies to explain what they do, why it matters and how they’re unique in less than 2 minutes.

You can take a look at some of our work here:
http://bit.ly/303AbCr – what do you think?

I really wanted to make you a super awesome animated video explaining what your company does and the value behind it.

We have a smooth production process and handle everything needed for a high-quality video that typically takes us 6 weeks to produce from start to finish.

First, we nail the script, design storyboards you can’t wait to see animated. Voice actors in your native language that capture your brand and animation that screams premium with sound design that brings it all together.

Our videos are made from scratch and designed to make you stand out and get results. No templates, no cookie cutter animation that tarnishes your brand.

If you’re interested in learning more, please get in touch on the email below:
Email: storybitevideos@gmail.com

Thank you for your attention.

Robertapory August 12, 2020

Poštovani

molim ako je moguće pošaljite mi katalog poslovnih torbi ,ženske u svjetloj bež boji ,vidjela sam je na Vašem promotovinom spotu i muške torbe u smeđo i crnoj boji

S poštovanjem

ingrid baric May 08, 2019

Ostavi komentar

Svi komentari moraju biti odobreni od strane administratora pre objave.